Gudački orkestar Ljetnjeg kampa za kamernu muziku 2022

Ljetnji kamp za kamernu muziku 2022: Debussy

Ljetnji kamp za kamernu muziku 2022: Kvartet flauta

Ljetnji kamp za kamernu muziku 2022: Grieg

Ljetnji kamp za kamernu muziku 2022: Pjacola “Ljeto”

Ljetnji kamp za kamernu muziku 2022: Frank

Ljetnji kamp za kamernu muziku 2022: Debussy Sonata

Ljetnji kamp za kamernu muziku 2022: Langsamer Satz

Velјko Klenkovski

klarinetista

Klarinetista Velјko Klenkovski rođen je u Pančevu. Srednju muzičku školu “Kornelije Stanković” završio je u Beogradu, nakon čega je nastavio svoje školovanje na konzervatorijumu “Georges Bizet” u Parizu.

Opširnije

Sreten Krstić

Violinista

Sreten Krstić rođen je 1953. godine u Beogradu. Violinu je počeo da svira u sedmoj godini. Dobitnik je najviših nagrada na nacionalnim takmičenjima. Na Međunarodnom takmičenju Muzičke omladine u Beogradu, je dva puta osvojio drugu nagradu (1973. i 1976), kao i specijalnu nagradu za najbolje izvođenje djela J.S.Baha (1976).

Opširnije

Žana Lekić

flautistkinja

Flautistkinja Žana Lekić je redovni profesor na Muzičkoj akademiji na Cetinju. Rođena je u Kraljevu gdje je završila nižu i srednju muzičku školu “Stevan Mokranjac“, u klasi, prof. Karolja Maročika.

Opširnije

Petar Obradović

violista

Violista Petar Obradović rođen je 1991. u Smederevu. Osnovno i srednje muzičko obrazovanje stekao je u Banjoj Luci (BIH), u Muzičkoj školi „Vlado Milošević“, u klasi prof. Mirjane Bubić.

Opširnije

Nataša Popović

pijanistkinja

Pijanistkinja Nataša Popović je rođena u Podgorici, gdje je stekla kompletno muzičko obrazovanje. Diplomirala je klavir na Muzičkoj akademiji u Podgorici 1995. u klasi prof. Vladimira Bočkarjova.

Opširnije

Dmitrij Prokofjev

Violončelista

Violončelista Dmitri Prokofjev je rođen u Moskvi. Osnovne studije završio je na moskovskom konzervatorijumu 2003. godine, a postiplomske studije 2005. u klasi profesorice Natalije Gutman. Osvojio je brojne nagrade na internacionalnim takmičenjima mladih muzičara među kojima su: Tansmanu (Poljska, 1998), Čajkovski (Rusija, 2002), Janigro (Hrvatska, 2008).

Opširnije

Marko Simović

violinista

Violinista Marko Simović  je počeo da uči violinu kod svog oca Igora Simovića, violiniste i dirigenta. Već sa 15 godina upisao je Muzičku akademiju na Cetinju i diplomirao sa najvišim ocjenama.

Opširnije

Stefano Vezzani

Stefano Vecani je diplomirao modernu obou 1986. godine, u svom rodnom gradu Ređo Emiliji, Italija.

Opširnije

Ana Zvicer

kontrabasistkinja

Kontrabasistkinja Ana  Zvicer  je studirala kontrabas na Muzičkoj akademiji na Cetinju, u klasi profesora Pavela Aksamita.

Opširnije

Programi 2022

  • B2Generalni-Poster(1)

  • GENERALNI-FLAJER-2

  • GENERALNI-FLAJER-1

  • program-zavrsnih-koncerata-1

  • program-zavrsnih-koncerata-2

  • program-zavrsnih-koncerata-4

  • program-zavrsnih-koncerata-3