W.A. Mozart: Flute Quartet No.3, Allegro

Felix Mendelssohn: String Quartet Op.80, No.6

Grazyna Bacewicz: Quartet for four violins

Johannes Brahms: Clarinet Quintet Op. 115, Allegro 2023

Andrew Arvin: Three Seasons 2023

Franz Doppler: Andante & Rondo Op.25 2023

Pietro Mascagni: Intermezzo 2023

Joseph Bodin de Boismortier: Concert in A minor 2023

Velјko Klenkovski

klarinetista

Klarinetista Velјko Klenkovski rođen je u Pančevu. Srednju muzičku školu “Kornelije Stanković” završio je u Beogradu, nakon čega je nastavio svoje školovanje na konzervatorijumu “Georges Bizet” u Parizu.

Opširnije

Sreten Krstić

Violinista

Sreten Krstić rođen je 1953. godine u Beogradu. Violinu je počeo da svira u sedmoj godini. Dobitnik je najviših nagrada na nacionalnim takmičenjima. Na Međunarodnom takmičenju Muzičke omladine u Beogradu, je dva puta osvojio drugu nagradu (1973. i 1976), kao i specijalnu nagradu za najbolje izvođenje djela J.S.Baha (1976).

Opširnije

Žana Lekić

flautistkinja

Flautistkinja Žana Lekić je redovni profesor na Muzičkoj akademiji na Cetinju. Rođena je u Kraljevu gdje je završila nižu i srednju muzičku školu “Stevan Mokranjac“, u klasi, prof. Karolja Maročika.

Opširnije

Petar Obradović

violista

Violista Petar Obradović rođen je 1991. u Smederevu. Osnovno i srednje muzičko obrazovanje stekao je u Banjoj Luci (BIH), u Muzičkoj školi „Vlado Milošević“, u klasi prof. Mirjane Bubić.

Opširnije

Nataša Popović

pijanistkinja

Pijanistkinja Nataša Popović je rođena u Podgorici, gdje je stekla kompletno muzičko obrazovanje. Diplomirala je klavir na Muzičkoj akademiji u Podgorici 1995. u klasi prof. Vladimira Bočkarjova.

Opširnije

Dmitrij Prokofjev

Violončelista

Violončelista Dmitri Prokofjev je rođen u Moskvi. Osnovne studije završio je na moskovskom konzervatorijumu 2003. godine, a postiplomske studije 2005. u klasi profesorice Natalije Gutman. Osvojio je brojne nagrade na internacionalnim takmičenjima mladih muzičara među kojima su: Tansmanu (Poljska, 1998), Čajkovski (Rusija, 2002), Janigro (Hrvatska, 2008).

Opširnije

Marko Simović

violinista

Violinista Marko Simović  je počeo da uči violinu kod svog oca Igora Simovića, violiniste i dirigenta. Već sa 15 godina upisao je Muzičku akademiju na Cetinju i diplomirao sa najvišim ocjenama.

Opširnije

Stefano Vezzani

Stefano Vecani je diplomirao modernu obou 1986. godine, u svom rodnom gradu Ređo Emiliji, Italija.

Opširnije

Ana Zvicer

kontrabasistkinja

Kontrabasistkinja Ana  Zvicer  je studirala kontrabas na Muzičkoj akademiji na Cetinju, u klasi profesora Pavela Aksamita.

Opširnije