• en
  • me

Specijalni gost Ljetnjeg kampa za kamernu muziku – Naomi Atherton iz Kamerate Mančester

Ovog ljeta ugostićemo Naomi Atherton, hornistkinju i edukatorku iz Kamerate Mančester, jednog od vodećih kamernih orkestara u Velikoj Britaniji. Gospođa Atherton će predstaviti program Kamerata u zajednici, i prirediti radionice tokom dva dana (04-06.avgust). Njene radionice biće odlična prilika da polaznike Ljetnjeg kampa za kamernu muziku uvede u kreativne pristupe improvizaciji, komponovanju muzike i radu u ansamblu. Kamerata u zajednici je počeo prije više od 20 godina i u središtu je orkestarske aktivnosti koja se služi muzikom kao sredstvom da se poboljša kvalitet života ljudi svih uzrasta. (more…)

Opširnije

Prijavni formular za ljetnji kamp za kamernu muziku 2019

Dragi muzičari,

Pozivamo vas da se prijavite da učestujete na Ljetnjem kampu za kamernu muziku, koji će se održati od 30. jula do 8. avgusta 2019.

Prosleđujemo vam link sa osnovnim informacijama i Prijavnim formularom, koji se nalazi dolje, u nastavku.

Molimo vas da nakon popunjavanja Prijave/Aplikacije, kliknete na SUBMIT, kako bi vaša prijava došla u naše prijavno sanduče.

PRIJAVA

Nadamo se vašem interesovanju i učešću. Dobrodošli!

Opširnije

Naši mentori 2018

Sa zadovoljstvom najavljujemo umjetnike i profesore koji će ovog ljeta podučavati polaznike Ljetnjeg kampa za kamernu muziku na Ivanovim koritima i podijeliti svoje sviračko umijeće s njima. (more…)

Opširnije