• en
  • me

PROGRAM U SLAVU BETOVENA

U skladu sa željama polaznika i preporukama mentora Ljetnjeg kampa za kamernu muziku kreirali smo raznovrstan repertoar, koji se trenutno realizuje na majstorskim kursevima i muzičkim radionicama. (more…)

Opširnije

ONLINE PRIJAVA – LJETNJI KAMP ZA KAMERNU MUZIKU 2020

Dragi muzičari,

Pozivamo vas da se prijavite da učestujete na Ljetnjem kampu za kamernu muziku, koji će se održati od 30. jula do 7.  avgusta 2020.

Prosleđujemo vam link sa osnovnim informacijama i Prijavnim formularom, koji se nalazi dolje, u nastavku.

Molimo vas da nakon popunjavanja Prijave/Aplikacije, kliknete na SUBMIT, kako bi vaša prijava došla u naše prijavno sanduče.

PRIJAVA

Nadamo se vašem interesovanju i učešću. Dobrodošli!

Opširnije

LJETNJI KAMP ZA KAMERNU MUZIKU 30.07 – 07.08.2020.

Ljetnji kamp za kamernu muziku održaće se deveti put zaredom na Ivanovim koritima od 30. jula do 7. avgusta 2020. Naš rad na pripremi kampa odvijao se u izmijenjenim okolnostima, očigledno zbog neizvjesnosti prouzrokovanom globalnom zdrastvenom krizom. U skladu sa tim, razmatrali smo uslove i mogućnosti za realizaciju našeg projekta u interesu učesnika – polaznika, mentora i saradnika, kao i publike na završnim koncertima, na kraju kampa. (more…)

Opširnije

Osvrt na protekli Ljetnji kamp za kamernu muziku

Na ovogodišnjem Ljetnjem kampu za kamernu muziku okupili smo 35 polaznika kao i 12 mentora i saradnika. Polaznici su uglavnom došli iz raznih gradova Crne Gore, ali i iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Njemačke, Švajcarske i Japana, i  učinili su da se tradicija kampa nastavi u još većem broju i intenzitetu, stičući nova iskustva i znanja, razmišljanja i razumijevanja ljepote muzičkog  zajedništva. Pored naših polaznika, ugledni mentori iz zemlje i inostranstva su dodatno doprinijeli raznovrsnom programu  i uzbudljivoj radnoj atmosferi na kampu, pružajući i prenoseći s ljubavlju svoja znanja mladim talentima. (more…)

Opširnije

Razgovor s Antonom Martinovim

U avgustovskom broju časopisa Gracija objavljen je intervju s Antonom Martinovim, svestranim muzičarem, violinistom, dirigentom i kompozitorom iz Pariza, koji već nekoliko godina kao mentor i dirigent doprinosi razvoju Ljetnjeg kampa za kamernu muziku. (more…)

Opširnije